Aquest dissabte, Junta Directiva a Vic

L'Alcaldessa, Anna Erra, també hi és convidada
Aquest dissabte, Junta Directiva a Vic

La ciutat de Vic serà l'escenari, aquest dissabte, de la reunió de la Junta Directiva Nacional de Reagrupament. La reunió començarà a les 10h. i comptarà amb la presència de l'Alcaldessa de la ciutat, Anna Erra, amb qui es comentarà l'actualitat política i es canviaran punts de vista. També hi assistirà el regidor de Reagrupament a l'Ajuntament de Vic, Josep Ramon Soldevila com a amfitrió de l'acte.

Des de fa uns mesos, les reunions de la junta directiva són quinzenals i es fan alternativament a la seu nacional de Barcelona i a diferents punts del territori. Ja se n'han celebrat a Igualada, Lleida i la propera serà a Vilafranca del Penedès. 

Des de Reagrupament continuem treballant intensament per culminar amb èxit el procés d'independència que ens ha de portar a guanyar el referèndum del proper 1 d'octubre i, per això, s'han intensificat les reunions de la junta. Està previst organitzar diferents actes de campanya i col·laborar també amb la resta de forces independentistes per acabar amb èxit el procés.

3.963 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament