El president de Reagrupament, Josep Sort, es reuneix amb el President del Consell Regional de Venècia

El president de Reagrupament, Josep Sort, es reuneix amb el President del Consell Regional de Venècia

El President de Reagupament, Josep Sort,  s'ha reunit aquesta setmana amb el President del Consell Regional del Vèneto, Roberto Ciambetti. La trobada ha consistit en un dinar de treball celebrat a Barcelona i on han parlat sobre la situació política en les seves respectives nacions.

Lògicament el polític venecià ha mostrat molt d'interès en la situació de Catalunya. Hi ha hagut un acord total en el fet que la internacionalització del procés és un fet i que ja és insostenible considerar-lo un “afer intern”, com fins ara s'entossudien a dir els portaveus de la Unió Europea. En aquest sentit, tant Sort com Ciambetti, s'han mostrat d'acord en considerar el President Puigdemont com un polític que ha esdevingut, a escala europea i fins i tot mundial, referencial. Ciambetti va ser present a Catalunya durant la jornada de l'1-O, i té un coneixement directe de la situació molt rellevant.

Ciambetti és un polític membre de la Liga Veneta, partidària de la Independència de Venècia. Actualment és al poder a Venècia. El nacionalisme venecià, sumant les diferents forces, va assolir el 54,3% dels vots en les eleccions venecianes del 2015,  els més alts de tota la seva història.

 

5.333 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament