El President de Reagrupament, Josep Sort,visita la batllessa de Cubelles, Rosa Fonoll, d'Unitat Cubellenca-Reagrupament

El President de Reagrupament, Josep Sort,visita la batllessa de Cubelles, Rosa Fonoll, d'Unitat Cubellenca-Reagrupament

El President de Reagrupament, Josep Sort , ha visitat avui a Rosa Fonoll , batllessa de Cubelles (Garraf), per la llista d'Unitat Cubellenca-Reagrupament  (UC-RCAT). La trobada s'ha fet al despatx de l'ajuntament i durant la conversa, a banda del coneixement mutu, s'han tractat temes de la política local quotidiana i també, naturalment, de la propera celebració del referèndum d'autodeterminació del dia 1 d'octubre.

En aquest sentit, el proppassat 13 de setembre, Fonoll va fer públic un comunicat on anunciava que "davant la disjuntiva de més democràcia o menys democràcia, hem de triar sempre el camí de més democràcia"  i, en conseqüència, "davant la consulta del Govern de la Generalitat  a l’Ajuntament de Cubelles sobre la disponibilitat dels locals en els que habitualment celebrem les nostres cites electorals, he decidit contestar afirmativament  i afrontar  per tant el referèndum de l’1 d’octubre amb la normalitat  i el compromís democràtics que tots els veïns i veïnes de Cubelles ens mereixem".

Per la seva banda, el President de Reagrupament, li ha fet arribar tot el suport i col·laboració, així com l'orgull perquè una persona tan estimada pels seus conciutadans pertanyi a la nostra Associació. 

També s'ha parlat de col·laboracions en els propers mesos, tenint en compte, lògicament, el resultat del proper referèndum.

Una batllessa que ha donat estabilitat

Fonoll ocupar el càrrec des de les darreres eleccions del 2015. Amb anterioritat havia estat regidora. La seva intenció és tornar-se a presentar en les properes eleccions. Cubelles té una distribució de grups muncipals força complex, que fa que la gestió política sigui difícil, tot i així en el moment actual es viu una situació d'estabilitat que pot fer que aquest mandat sigui el primer que arribi al seu termini. Una situació que cal atribuir a la capacitat de Fonoll de teixir complicitats amb altres forces municipals i al seu recolzament popular i al coneixement del municipi de tota la vida.

El 2015, la seva candidatura, UC-Reagrupament, va obtenir 4 regidors i el 20,08% dels vots. La resta de llistes amb representació van ser el PSC amb 2 i el 12,71%; ERC amb 2 i el 12,59%; Cubelles Sí es Pot, 2 i 8,91%; PP, 2 i 8,77%; CiU, 2 i 8,58%; ICV, 1 i 7,81%; Ganemos 1 i 6,64% i, finalment, Cubellencs-FIC, amb 1 5,84%.

En l'actualitat, el govern municipal rep el suport d'UC-Reagrupament, PSC, ERC i CiU, ICV.

3.324 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament