Joan Frank Charansonnet, director de «Pàtria», nou reagrupat per la Independència

Joan Frank Charansonnet, director de «Pàtria», nou reagrupat per la Independència

El director de cinema, productor i actor Joan Frank Charansonnet va oficialitzar ahir el seu ingrés a Reagrupament Independentista (RCAT), amb una visitia a la seu nacional, on va ser rebut pel seu President, Josep Sort, i altres membres de la Junta Directiva Nacional.

Durant l’entrevista, Charansonnet va explicar els motius de la seva decisió de fer aquest pas endavant. Va reconèixer que feia temps que seguia la trajectòria de l’associació, amb un èmfasi especial en la seva transversalitat patriòtica, i en donar un suport tancat al President Carles Puigdemont, fets que comparteix absolutament, i que considerava que havia arribat el moment de contribuir-hi.

Josep Sort, i els altres membres de la Junta, per la seva banda, li van agrair aquesta decisió i es van mostrar molt satisfets. Durant la conversa, es van començar a esbossar vies de treball en les quals Charansonnet pot contribuir a impulsar, en l’àmbit audiovisual i de les xarxes socials, per exemple.

Joan Frank Charansonnet, té una llarga carrera professional en el món del cinema i l’audiovisual, que es remunta als anys 90. Ha participat en sèries catalanes com Estació d’enllaç, Crims, El cor de la ciutat, La Riera, KMM , però també en d’altres espanyoles i internacionals. Particularment ha treballat a Rússia on protagonitzà una sèrie exitosa que va ser exportada a diversos països de l’entorn russòfon.

patria 3

 

Charansonnet ha dirigit quatre pel·lícules, la darrera de la qual Pàtria, la llegenda d’Otger Cataló i els 9 barons de la fama , es va estrenar el 2017. 

15.118 lectures

Comentaris (1)

Gracias
Moltes gracies Joan Fran
Tota ayuda es poca en aquets momentos

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament