Jornada a Vilafranca en motiu de la Junta Directiva Nacional

Jornada a Vilafranca en motiu de la Junta Directiva Nacional

la Junta Directiva Nacional de Reagrupament s'ha reunit aquest dissabte a Vilafranca del Penedès en una jornada on també s'ha fet un acte amb membres de la plataforma de la vegueria del Penedès i una visita al centre històric i al campanar de la població. La junta s'ha fet al local de PDeCAT de la població i s'ha comptat amb la visita del President local del partit.

IMG_4059

L'acte portava per títol "La Vegueria del Penedès, de projecte a realitat, visió de futur" i hi han participat Fèlix Simon i Jordi Sogas, membres de la Plataforma, el President del Consell Comarcal, Francesc Olivella i el President d'Òmnium Cultural, Jordi Parellada.

IMG_4060

En l'acte, que s'ha fet a la seu d'Òmnium, s'ha repassat la història de la plataforma i les accions portades a terme, així com els projectes actuals i de futur.

IMG_4069
IMG_4077
IMG_4084
IMG_4090

Després de l'acte s'ha fet una passejada pel centre històric de Vilafranca i s'ha visitat el campanar de Santa Maria. La jornada s'ha acabat amb un dinar de germanor a la seu dels Castellers de Vilafranca.

IMG_4104
3.393 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament