Josep Sort: "Des d'avui, ens considerem en estat de mobilització permanent"

Josep Sort: "Des d'avui, ens considerem en estat de mobilització permanent"

Un dia després de la Diada del Sí, marcada altra vegada per una gran participació, civisme i emotivitat, el President de Reagrupament, Josep Sort, ha fet una crida als associats i, en general a la població catalana, a respondre a qualsevol demanda de les nostres institucions i, en definitiva, a estar permanentment mobilitzats. Aquí teniu el text adreçat als associats:

M'adreço a vosaltres per agrair-vos el vostre treball i participació en els diversos actes que s'han desenvolupat al llarg de la Diada d'enguany. És un orgull ser-ne President. Hem col.laborat a fer que la nostra causa sigui notícia arreu del món, sobretot de cara a la celebració del Referèndum del proper 1 d'octubre.

Precisament, atès que queden molt pocs dies per aquesta data, i d'acord amb allò parlat en la darrera Junta Directiva Nacional del dia 10, tots els reagrupats, des d'avui mateix, ens considerem en estat de mobilització permanent,  per respondre de forma immediata a qualsevol crida que des de les institucions catalanes es faci en relació a la nostra Revolució per la Independència.

Visca Catalunya!

Josep Sort, President de Reagrupament

P.S.: A la nostra pàgina de facebook  podeu veure tots els moments de la Diada del Sí.

3.223 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament