La Declaració d'Independència, és inajornable! Mai més el feixisme pot trepitjar Catalunya!

-Reagrupament exigeix l'aixecament de la suspensió de la Declaració d'Independència - Reagrupament exigirà la retirada immediata de tots els drets i honors a José Montilla com a expresident, si vota favorablement a l’aplicació de l’article 155 - Reagrupament demanarà la il·legalització dels tres partits colpistes (PSC, PP i C's), incompatibles amb una república incorruptible
La Declaració d'Independència, és inajornable! Mai més el feixisme pot trepitjar Catalunya!

L'anunci d'ahir, per part del President del Govern espanyol, Mariano Rajoy, d'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola, no és res més que una acció qualificable de pur feixisme catalanòfob, que viola tots els principis de la democràcia i els drets humans, i davant del qual, Reagupament manifesta que:

-El govern espanyol ha obert una guerra declarada a la democràcia i a la voluntat del poble català volent tornar a èpoques fosques i reafirmant, d’aquesta manera, la seva ideologia franquista.

-Celebrem que el Molt Honorable President de la Generalitat, Carles Puigdemont, hagi demanat la convocatòria d'un ple del Parlament de Catalunya, per plantar cara al procés liquidacionista empès pel govern espanyol amb el suport del PSOE i de C's, i de llurs respectives delegacions catalanes.

-Considerem imprescindible que en aquest ple, el President proposi i el Parlament aprovi l'aixecament de la suspensió de la Declaració d'Independència, en virtut de la Llei del Referèndum i s'iniciï el procés constituent de la República de Catalunya. També que s'aprofiti l'avinentesa per fer una Crida a tots els estats de la comunitat internacional per al Reconeixement de Catalunya com a estat independent.

-Des de Reagrupament també exigim que si, donat el cas, l’expresident de la Generalitat, José Montilla, vota a favor d’aquest cop d’estat a Catalunya, se li retirin immediatament tots els drets i honors que té com a expresident. Això seria una traïció flagrant al país i a les nostres institucions.

-L'inici del procés constituent pressuposa una desconnexió política i jurídica de les institucions i serveis catalans de l'ordenament constitucional, jurídic i polític d'Espanya. I en aquest sentit, exigim que s'il·legalitzin els tres partits colpistes (C's, PSC i PPC) que han participat en els atacs espanyolistes del 20 de setembre, de l'1 d'octubre i del 21 d'octubre, i que s'iniciï un procés penal contra tots els càrrecs electes catalans de les diferents institucions representatives, que hi van donar suport, així com també amb els responsables polítics, policials, militars i informatius, per tal que es depurin les responsabilitats corresponents.

-Finalment ens congratulem de l’èxit de la manifestació d’ahir per l’alliberament dels nostres presos polítics. El poble català ha tornat a demostrar que està a l’alçada i que fins l’últim moment seguirà sortint al carrer per reclamar el dret a la llibertat.

4.279 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament