Reagrupament celebra la proclamació de la República i la independència de Catalunya

- Cal fer un canvi de xip. Ja som una República, i l’estat espanyol és un actor estranger - Cridem a la mobilització ciutadana per fer front als intents de l’estat espanyol d’intentar dictar-nos com hem de governar-nos.
Reagrupament celebra la proclamació de la República i la independència de Catalunya

Reunida la Junta Directiva de Reagrupament, sota la presidència de Josep Sort, davant els esdeveniments dels darrers dies, vol fer públics els següents posicionaments:

- Celebrem la proclamació de la República i la Independència de Catalunya, reconeguda divendres pel Parlament de Catalunya, per una amplíssima majoria dels vots emesos.

- Fem un crida a col·laborar en la construcció i promoció de la nova República, per tal que sigui un autèntic instrument de benestar i seguretat dels catalans i les catalanes, deixant de banda, els darrers més de 300 anys de subordinació i atacs per part d’estructures d’estat catalanòfobes i criminals.

- Cal fer un canvi de xip. Ja som una República, i l’estat espanyol és un actor estranger. Les seves actuacions per entorpir el desenvolupament de la Catalunya independent, han de ser denunciats en els organismes i instàncies internacionals.

- Cal engegar el procés constituent per tenir un sistema polític que ens proporcioni una Constitució de Catalunya que serveixi de referent a nivell mundial. Per fer-ho possible, són imprescindibles les eleccions constituents, així com una àmplia participació ciutadana que n’assumeixi el protagonisme.

- Reconeixem com a nou President de la República, en Carles Puigdemont, i com a Presidenta del Parlament, na Carme Forcadell, escollits legítima i democràticament.

- Cridem a la mobilització ciutadana per fer front als intents de l’estat espanyol d’intentar dictar-nos com hem de governar-nos. Ha de ser conscient i comprendre que la seva intervenció a Catalunya és ja història.

- Finalment, som conscients que el procés de reconeixement internacional no s’esdevindrà de forma immediata, però no tenim cap dubte, que en un termini relativament curt, o fins i tot molt curt, tindrem els primers reconeixements internacionals. Cal tenir en compte que sense aquest reconeixement, la possibilitat que Catalunya assumeixi una part corresponent del deute públic espanyol és, literalment, zero.

3.551 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament