Reagrupament felicita la reagrupada Rosa Fonoll, alcaldessa de Cubelles, per cedir els locals pel referèndum

Reagrupament felicita la reagrupada Rosa Fonoll, alcaldessa de Cubelles, per cedir els locals pel referèndum

Reagrupament Independentista felicita la batllessa de Cubelles , la reagrupada Rosa Fonoll , per la decisió, feta pública avui, de cedir els locals municipals per a la celebració del Referèndum d'Autodeterminació de l'1 d'octubre . Una decisió que encara té més mèrit atès el repartiment dels grups municipals al consistori cubellenc.

Reagrupament Independentista es troba des d'ahir en un estat de mobilització permanent per col·laborar amb les autoritats legítimes de Catalunya, el seu President i el seu Parlament, així com la immensa majoria de governs locals i comarcals, enfront l'agressió i l'assetjament de l'estat espanyol que intenta estendre la por, com a darrer recurs agònic, davant la cada cop més evident victòria democràtica dels Catalans i les Catalanes, que votaran massivament a favor de la Independència.

També engresquem a la Sindicatura Electoral de Catalunya perquè iniciï accions legals contra aquells batlles i batllesses que, negant el dret de vot als seus ciutadans, estan cometent no només un delicte electoral, sinó un atemptat contra els drets fonamentals i humans. Cal denunciar-ho a totes les instàncies judicials internacionals.

2.938 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament